-->

Iklan Anda Disini

Create your own banner at mybannermaker.com!

Perhatian

Lepas Follow Aku Korang Tinggalkan La Jejak Kat cBOX, Senang Aku Nak Follow Balek..TQ

Saturday, December 31, 2011

2012 & Harapan





Genap 12 tengah malam nie dah masuk tahun 2012,
Sekejap je masa dah setahun, Rasa macam tak buat apa-apa pun tahun nie...ha3...
Adik iz belum masuk 2012 dah tengok bila cuti sekolah 2012...Ha3...



So iz harap tahun baru 2012 akan jadi lebik baik dari tahun sebelumnya dari segi semua perkara:

Harap hidup akan jadi lebih tenang dan dipermudahkan Tuhan, Best jugak kalau dapat Negara yang Lebih Aman dari sekarang, So malam nie sepatotnya keluar dengan member nak sambut New Year, Tapi iz batalkan sebab ada hal lebih penting.

Area umah iz buat kenduri doa selamat sambut New Year. Dah 2 kali dah dia buat, Hari tu awal muharam dah buat.ha3.. So kena tolong basuh pinggan la kejap lagi neh... Bagus Juga dia buat kenduri, Tambah amal orang yang datang.

Yelah, nak lawan anak-anak muda yang enjoy giler vavi kan malam neh...ha3...kang tak pasal-pasal kena bala satu malaysia..Nau'zubillah....CHOI!!!!..hu2..

I want to make friends as many as i can on this new year. Try to be a better man, yeah...got issued before..ha3...

Everyone have thier own..apasal tibe-tibe speaking plak neh!!!??? HAHAHA...Hish...
OK la, Semua orang ada matlamat sendiri pada tahun baru, Tapi biasanya setakat matlamat,niat & angan2 jela.
Ha3...iz taw sebab iz pun pernah masuk dalam golongan tue.

Nak kaya lah, Tak nak merokok lagi lah, nak berjaya dalam pembelajaran la dan macam-macam lagi.
Tapi nak buat tu yang susah, iz pun tak tahu kenapa? Walhal masa niat tue giler vavi kesungguhannya.HA3...

Tahun 2012 juga penting bagi menyangkal pendapat/ramalan barat bahawa kiamat 2012.
Kita tengok la nanti..Ha3...yok-yok je orang putih neh...suka hati dye jek nak ramal-ramal...hu..

Antara yang menarik akan/mungkin berlaku pada Tahun 2012 :

  • Pilihan Raya pada Mac/Jun
  • Birthday iz & korang..kalau sempat la..
  • Olimpik kat LONDON Julai -Ogos
  • Negeri Sembilan menang Liga Malaysia (tiba2) Ha3..Starting on 10th Jan.
  • dll


Secara Rumus iz harapkan Tahun 2012


  • iz akan jadi lebih baik dari dulu.InsyaAllah...
  • Berusaha keras baiki hidup
  • Jangan senang bagi pinjam duet kat orang..HA3...
  • Dipermudahkan lagi kehidupan.
  • Malaysia Mempunyai kerajaan yang Lebih Baik & Adil
Korang macam mana???
Apa yang korang harapkan dalam tahun 2012.


0 comments:

Menarik Sekarang !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...