-->

Iklan Anda Disini

Create your own banner at mybannermaker.com!

Perhatian

Lepas Follow Aku Korang Tinggalkan La Jejak Kat cBOX, Senang Aku Nak Follow Balek..TQ

Thursday, August 18, 2011

Sedap Ke Makan Hati

Ha3...hmm... Bende macam ni selalu terjadi..
Kat aku la.. & aku percaya kat korang gak.
Law cam aku nie mang cepat sentap..ha3.. Nak wat cam ner???
Sentap dengan kawan-kawan, member-member termasuk la geng-geng aku..he2...
Kadang2 silap sikit jek,
Member tak ajak makan sama, tergurau kasar, g karaoke tak ajak dan laen-laen la...hu..
Tapi sentap-sentap aku pun tak de la terok sangat,
Aku cara aku sentap aku perli balik..biase la..perli memerli nie mang keEXPERTan aku..ha3...
Tapi ada gak kawan-kawan aku yang sentap lelebeh...
Tak nak tegur la, tikam belakang la, nak terjun bangunan la...ha3..
macam nak sentap jek kepala dorang..ha3...
Kecik besar je tengok kan...
Biase la masing-masing ada perasaan & bukan senang nak wat orang senang dengan kita.
ni ha dorang siap wat Facebook untuk orang-orang kuat sentap..ha3...
Ley tahan sengal gak... ( tapi aku da join ) ha3...
Pe-pe pun jangan makan hati lama sangat la...
tak baik untuk kesihatan & boleh mendatangkan kemurungan...hu..
So.. Renung-renungkanlah.. pokok kek kau la nak boramal ko tak... huwahaha...







2 comments:

Aq Hamba said...

ae...ade ke patut " g karaoke tak ajak " pun tersentap...kena sentap dgn izrail mase tgah karaoke tu kang, baru tahu...aishh...

Finaz Jaafar said...

uiiii sentap ngan kte tak?

Menarik Sekarang !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...