-->

Iklan Anda Disini

Create your own banner at mybannermaker.com!

Perhatian

Lepas Follow Aku Korang Tinggalkan La Jejak Kat cBOX, Senang Aku Nak Follow Balek..TQ

Thursday, August 18, 2011

Dilema Alarm.

Tak tahu la aku nie...
Mang ada masalah dengan c alarm neh....
Aku set tp tak banyak membantu sngt pun... Ha3....
The problem is, yela aku law nak bangun kowl 5,
Pada bulan puase nie aku set alarm pada pukul :

5.00 a.m
5.15 a.m
(sahur dulu)
6.50 a.m
7.00 a.m
7.15 a.m &
7.33 a.m



Tapi masalahnya... laku akan bangun kowl 5.20 a.m @ 8.00 a.m
Nampak tak ?
Aku tak bangun pada waktu alarm yang aku tetapkan.
Semua alarm nie akan berbunyi lebih dari 12 kali sebab aku postpone jek..ha3....
Sengal tol...
Dah la jam aku tue cepat 10 minit dari jam office aku yang cepat 10 minit dari jam ASTRO..
But still.. Lambat g kerja..ha3...
Yelah ambek poitn jam hari-hari kat bangsar tue...
Ape-ape pun skang lepas sahur aku x tido la...
Solat then just lepak-lepak maen game or whatever.



So.... Aku mang ade masalah dengan c alarm neh..ha3...
Tak puas hati tol..
Blah la ko alarm...hu..

2 comments:

Aq Hamba said...

huhu..senget le...ko tu kena guna jam macam kat umah arwah nekyang tu..stiap jam berbunyik...letak kat sebelah katil...=))

Finaz Jaafar said...

salah alarm ke awak ek?hahaha

Menarik Sekarang !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...