-->

Iklan Anda Disini

Create your own banner at mybannermaker.com!

Perhatian

Lepas Follow Aku Korang Tinggalkan La Jejak Kat cBOX, Senang Aku Nak Follow Balek..TQ

Friday, January 6, 2012

Part Time Tambah Income




Duit Tak Pernah Cukup.
So Jom Buat Servey ini.
Setiap Pendapat tentang Iklan Akan dibayar $14.

- Tak Perlu Modal sangat
- Hanya perlu Internet & Masa ( which is as a blogger this is your main asset :p )
- Kerja menyeronokan Jika Anda suka Mengkritik Iklan.

1st Buka satu akaun PayPal (free)

2nd Klik SINI untuk daftar Percuma.

3rd Buat servey dan kutip duit.

** iz da guna duit nie banyak untuk beli barang melalui internet macam lense, game, dll
** Korang bila lagi.
** Daftar sekarang!!!
** Tak RUGI cuba pun.
** Tapi RUGI tak cuba oi..TERBAIK!!!


Anda Buat Anda Dapat
T.Q

16 comments:

nazz said...

macam best jee...duit sng dpt ke bro?nak cash out kena kumpul smpai brape ek?

nature "iz" said...

minima 1k jek kire u buat 71 servey..iz ley siap 71 servey dlm 5 hari sebab jarang on9...wat waktu mlm jek..ha3..mashuk dowh..try ar..

nazz said...

ok..thanks bro..nanti aku try..:)

Cik Jannah said...

eh, boleh caya ker?

nature "iz" said...

x caye try la.Bukan kena kluar duet pun. Tak Rugi ape pun cuba..Ha3..tapi kalau tak try memang Rugi la..hu2..

Anonymous said...

cam mna nk amik duit tue???

nature "iz" said...

Pindah masu dalam acc Pay Pal jek..nnt dye tolak rm 2 sebagai yuran transaksi dari acc pay pall..

nature "iz" said...

oop..typing error ..MASUK
~weeeeee

Anonymous said...

hai. u kata u buat 71 survey dalam masa 5 hari. tapi survey kata hanya bleh wat 3 kali jak dalam sehari, mcamaane 2 erk?

nature "iz" said...

HA3..ok..that is the trick...bende nie x ramai lagi yabg buat...so wat masa nie dia trima kalau kita wat banyak2..x caye try wat lebeh dari 3..naik x income???

Anonymous said...

hai tumpang tanye ye. duit 2 dapat dibank in tak ke account kite. i mean, duit dari acct paypal transfer pi acct bank kite. ble tak?

iz13 said...

boleh..tapi dia akan charge rm2 :)

Anonymous said...

aloha. bila dah baca, rasa berminat plak. tapi bila dicuba. cannot log in or access pun. im wondering why?

Anonymous said...

Hye. salam 1Malaysia. nak tanye ckit. mcmane ye nak dapatkan duit 2. acc i dah ade 1 ribu lbih. i tekan kat button payment tapi takde pun apa2 terjadi. macamana ye? mohon tunjuk ajar. tq

Anonymous said...

PERHATIAN!!!! kepada pembaca2 blog ini. anda tidak diglakaan mendaftarkan diri anda ke dalam website survey tersebut kerana website tersebut telah disahkan haram dan palsu. telah mengakibatkan banyak kerugian kepada orang ramai. kepada pemegang account paypal, anda diminta berhati2. sekian.

nature "iz" said...

hi..nak bagitaw yang survey faq ni memang scam... ramai yang buat tapi yang dapat bayaran sikit jek..go to this link to know more... http://theskycrawlers.blogspot.com/2012/04/survey-faq-survey-faq-scam-alert.html

Menarik Sekarang !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...